17. juni 2012

Søndagstur

Etter noen dager uten trening var det i dag klart for en lang søndagstur i Nordmarka sammen med min kjære. Jeg har fått anbefalt en løype av en tidligere kulling av meg, og i dag skulle den prøves! Vi startet på Sognsvann, løp vestsiden oppover mot Tryvann og Sjennungstua og nedover mot Ullevålseter. Derifra løp vi ned igjen til Sognsvann. Må ærlig innrømme at jeg ikke klarte å løpe oppover alle bakkene, og måtte gå de bratteste partiene, men pytt, pytt... Det var en super tur, og deilig å komme seg ut etter en lang uke med kurs og jobb:-) kanksje jeg klarer å løpe hele løypen i løpet av sommeren?!

Ullevålseter

9. juni 2012

Avspaserings-fredag

Ette mye jobbing de siste ukene, hade jeg endelig en avspaseringsdag i dag!!! Mye av dagen gikk med til å lese fagliteratur og forberede meg til kurs neste uke, men i ettermiddag klarte jeg å komme meg ut i Nordmarka og ta med den deilig joggetur rundt Sognsvann. Jeg valgte løyen som går på "utsiden" rundt vannet, og ikke joggeløypen rett ved vannet. Været var deilig og turen  ble en kjærkommen avveksling fra lærebøkene! Tenkte jeg skulle prøve å få meg en tur ut i skogen igjen på søndag, vi får se hva helgen bringer....

Bilde av løypen jeg løp i dag:-)

6. juni 2012

Snipp, snapp, snute.....hva nå?

Da er mitt 7- ukers treningsprogram gjennomført! Hurra for meg:-) Gjennomføringen har egentlig gått relativt smertefritt i forhold til hva jeg fryktet på forhånd... Oppsumert så har jeg i løpet av de siste 7 ukene oppnådd følgende:

  • bedre kondisjon
  • trening har blitt en del av hverdagsrutinen min, og er ikke lengre et ork og mas
  • litt uventet har døgnrytmen min blitt mer "normal", og jeg er flinkerer til å komme meg i seng vel vitende om at morgendagen både inneholde jobb, trening +++
Jeg føler at målene min om bedre helse er oppnådd!

Men, hva nå? Jeg har ikke skrevet på bloggen på noen dager, i og med at jeg nå egentlig var ferdig med treningsprogrammet. Jeg har et håp om å delta på halvmaraton i septemer  her i Oslo, og prøver nå å finne et treningsopplegg som vil hjelpe meg å nå det målet. Hvis noen har gode tips, er det bare å komme med dem!! I mellomtiden kommer jeg nok til å bruke mye at det samme opplegget som jeg allerede har prøvd i ukene fremover. Liker det at de fleste treningsøktene var konsentrert på en ting, og ikke tok altfor lang tid å gjennomføre.

Etter noen dagers treningspause, startet jeg opp igjen i dag med en liten løpetur rundt FRognerparken. Dette har liksom blitt en av mine faste løyper de siste ukene. Var litt "tung" i bena, men ellers fungerte det greit. Skal prøve å legge inne en lite intervalløkt i morgen etter jobb, for å se om bena fungerer litt bedre da. Ha en fortsatt strålende dag, jeg må skynde meg på jobb!