10. september 2012

Let´s GO!!!!

Wow!! Nå føler jeg meg superflink!!! Har nettopp kommet hjem i fra Back 2 Basic ( Bootcamp-aktig sirkeltrening, syyyyykt slitsomt) som jeg ikke har vært på på nærmere 2 år. Hurra! Denne timen er så slitsom og tøff, at man kan ikke annet enn å føle seg som en helt(inne) etter å ha gjennomført. For de som trener på Elixia og har muligheten til å ta turen innom Colusseum på mandager, så anbefales denne timen på det varmeste.

Og ikke nok med det.... I går dro min kjære og jeg til Tryvann og Wyller-løypa for å teste bakken. Kan vel egentlig ikke påstå at det gikk særlig imponerende for seg, men jeg kom i hvertfall til tops på et vis....God trening ihvertfall. Må ærlig innrømme at jeg er redd for at jeg har tatt meg vann over hodet hva gjelder å faktisk delta på dette MOTbakke løpet, men mer om det en annen gang...

Nå venter to lange dager med jobbing til sent på kveld/natt, så det blir ikke mulighet til å trene for torsdagen. Kanskje intervaller....? Jeg får se. Nå skal jeg kose meg emd en deilig kopp te før jeg tar kvelden. God natt!

Ikke helt slik det så ut i dag....men det føltes litt slik alikevel!

5. september 2012

Ikke helt som planlagt....

Hmmm.....august så lenge ut til å bli en lovende oppkjøring til motbakke løpet i slutten av september. Det var helt frem til jeg oppdaget en deadline for innlevering av abstract til et stort møte i forbindelse med jobben. Som vanlig var jeg litt sent ute ( må huske dette til nyttårs forsettene), og det hele endte med et ordentlig skippertak den siste halvannen ukene. Med andre ord, INGEN TRENING PÅ MEG!

Men, nå har jeg påny brettet opp ermene, tatt på meg jobbeskoen og satt igang:-) Det hyggelige med en treningspause, er at alt kjennes så greit ut første trening etter pausen. Slik var det ihvertfall for meg i dag. Jeg løp intervaller etter jobb, og følte at jeg kunne løpe så lenge og fort som bare det! Ganske så fin følelse. I morgen håper jeg å få til en styrkeøkt, og i helgen tror jeg kanskje jeg skal prøve en liten test i Wyllerløypa.....Skummelt!